vrijdag 11 maart 2011

En dan is het weer voorbij.

De vorige week zaten we nog voor de carnaval en is al weer alles achter de rug. We hebben een super gezellige carnaval gehad met geweldig mooi weer. Alles kleurt dan zo mooi in de bonte optocht.
Eigenlijk moet iedereen eens carnaval vieren even alles de boel de boel laten en gezellig feesten met allemaal vrolijk gekleurde mensen zonder  rotzooi of ruzie. Gezellig samen met heel veel mensen zingen en dansen.

Wij zijn dit jaar in de optocht meegelopen als struisvogel, ze hebben hier altijd een motto met de carnaval. Dit jaar was het "Meijdoon is leuker den kieke" (meedoen is leuker dan kijken), Vandaar de struisvogel we haalden onze koppen uit het zand om te kijken en mee te doen. We hebben de derde plaats gehaald in de optocht. Maar eigelijk vind ik het gewoon erg leuk om mee te lopen en vooral ook het vooraf, de voorbereidingen.

Maar iedereen schminken vind ik het allerleukst het zijn er altijd veel en ik krijg ook hulp. Zelfs mijn kinderen helpen al met schminken. Het is altijd een drukke dag maar zo gezellig.
Maandagavond zijn we ook nog op stap geweest met de oud prinsen, ook altijd erg gezellig.
En dinsdag moesten de meiden nog twee keer optreden en om 24.00 was het sluiten van de carnaval en dan lekker naar huis toe.
Het was een gezellige carnaval maar nu ben ik ook weer blij dat het "gewone"leven weer begonnen is.
 Dus de volgende keer krijgen jullie weer eens een normale post van mij.

Fijn weekend,Liefs Dorine

3 opmerkingen:

 1. Wat prachtig geschminkt zeg!! ooh gewoon kunstwerkjes zijn het! jammer dat het er weer af moet!
  Ik heb genoten hoor van je post
  Fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er allemaal vrolijk uit.Het zal wel leuk zijn geweest zo met de hele groep.Mail me nog even over een bezoekje aan Fleur wat we nog willen doen.Groetjes van Eleonore.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien jullie er prachtig uit!!
  Ook het schminken is super mooi, en nu weer het normale leven in he?
  Groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine