maandag 18 april 2011

Kinderloos weekend :)

Gisteren of eigenlijk het hele weekend waren we kinderloos, voor een keertje best lekker. Als ik maar weet dat het niet te lang is vind ik dat leuk. De meiden waren een weekend op kamp,dus zijn wij ook leuke dingen gaan doen.(Doe we normaal ook maar dan met kids! ) Zaterdag heb ik gewoon gewerkt  en workshop gehad , s'avonds zijn we eindelijk eens met onze vrienden gaan uiteten bij een heerlijk Italiaans restaurant "Da Mauro" in Roermond een echt aanrader. Dit etentje hebben we dus al een jaar geleden afgesproken , maar we hebben het alle vier even druk met werk kinderen enz. We hebben weer eens heerlijk bij kunnen kletsen.
Zondag zijn we met z'n tweetjes naar België gereden hier kom ik altijd graag. We zijn naar "Orshof" http://www.orshof.be/ gegaan er was een fair in de mooie tuinen van hun.
Wij komen hier al een jaartje of 20. Ik heb er al veel cursussen gevolgd buxus snoeien, kruiden en rozen. en veel meubels gekocht. Heerlijk is het altijd op "Orshof"de tuinen zijn prachtig aangelegd en dan hebben ze ook nog hele mooie serre's en lekker eten. Je kunt er echt op rust komen en genieten van de mooie ambiance ( ambiente)
Eerst hebben we rondgewandeld en daarna zijn we heerlijk op een terrasje gaan zitten met een lekkere salade en een wijntje. De middag vloog voor bij. Om 18.00 mochten we de meiden op gaan halen, ze hadden zich ook super goed geamuseerd en waren bekaf. En wij waren heerlijk uitgerust;)
Dus hebben we alle vier een leuk weekend gehad en hadden elkaar héél veel te vertellen;)

Fijne week allemaal.

Liefs Dorine8 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk Dorine......maar dat moet je gewoon vaker doen....met vrienden eten.......een jaar geleden schaam je !! hahahahaah!! ...liefs fijne week van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een zalig weekend hebben jullie gehad, heerlijk toch om de batterijen zo eens te kunnen opladen. Zondag kon ik niet naar het Orshof, als ik je prachtige foto's zie heb ik hier alweer spijt van maar in het najaar doen we weer gewoon zelf mee aan de beurs. Wil je me geloven dat ik er naar uitkijk, alleen al voor de prachtige omgeving,
  fijne zonnige week van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke geniet beelden hoor.....tja een weekend kinderloos is heerlijk en nog heerlijker is als ze er weer zijn.....;0)
  Dubbel genieten.
  Fijne dagen
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. altijd lekker, ff bijtanken en dan bedoel ik niet de wijn hihihi.
  Ik ga die www eens ff opslaan want dat ziet er wel heeeeeeeeeeeeeeeeel geweldig uit. Ook goed getroffen met het weer :))
  Fijne dag
  leefs van mich

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk dat het hele gezin op deze manier een geweldig weekend heeft gehad. Extra gezellig op zondagavond om dan verhalen uit te wisselen. Mooie foto's ook, ziet er gezellig uit. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja...af en toe zonder elkaar maakt 't daarna weer extra speciaal he...je kan gewoonweg niet zonder elkaar!
  Hier is mijn oudste ook op kamp...van maandag tot vrijdag. pfff 't valt me zwaar maar o zo heerlijk als hij dan weer terug is....en ik zet 't ondertussen toch gewoon van me af en geniet met de jongste ;)

  Veel groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Da Mauro! Wat zullen jullie gesmuld hebben. Het toch lekker om het huis even voor jullie 2 te hebben, maar ook heerlijk als de meiden weer thuis zijn!

  Groetjes San

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wéér een leuke tip erbij...ORshof!!!! Soms wel lekker toch, even "onder ons"met manlief?!

  X

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine