woensdag 15 juni 2011

'n Bloemetje cadeau

Omdat ik zelf in de bloemen zit krijg ik zelden bloemen cadeau. Een paar dagen geleden werd er bij mij een prachtig boeket bloemen bezorgd. Super blij was ik en nieuwsgierig natuurlijk. Snel kijken van wie het is???? Het kwam van mijn vriendin en collega Eleonore af omdat ik wat te vieren heb :)
Zij weet natuurlijk als geen ander dat ik (en ook zij) nooit een bloemetje cadeau krijgen omdat de hele winkel er toch al vol mee staat , duhuh! Natuurlijk vinden wij dat ook leuk.
Ik mag n.l. in mijn winkelpand blijven zitten, Yoehoe!!! Het is heel lang erg spannend geweest of ik eruit moest of niet. Dus dat is wel een bloemetje waard vondt zij (ik trouwens ook)
Dus dit bloemetje op woensdag is voor mijn winkel van Noor.
Dankjewel  Noor en tot vrijdag;)

Fijne woensdag allemaal,
Liefs Dorine11 opmerkingen:

 1. NOGMAALS GEFELICITEERD MEIS!!!! Eindelijk een stuk rust erbij. Ik heb er gisteren 1 op je gedronken en op je winkel :))))
  Mooi boeket en lief van Eleonore en wens jullie vrijdag heel veel plezier....wordt het een hele brocante route?
  Fijne daag en leefs van mich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd hoor lieverd, wat een goed nieuws, het zal voor jou een hele opluchting zijn! Wat lief van Eleonore zeg, je staat er inderdaad niet echt bij stil dat iemand die altijd tussen de bloemetjes zit het ook leuk vind om er te krijgen :))
  Lekker genieten!
  Liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whow, wat een goed nieuws dorine!!! Erg fijn voor je. En dat verdient inderdaad een bloemetje!

  Tot zaterdag. Dan is er weer worksop hè?

  X Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg he dat wij bloemisten nooit een bloementje krijgen. Gelukkig nu dan eindelijk toch een boeketje gekregen en dan nog wel van eleonore. Echt super nieuws dat je in je pand mag bijven.

  liefs colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, wat een supernieuws! Wat lief dat je een bloemetje hebt gekregen! Extra mooi en lief omdat dat niet zo vaak gebeurt!

  Fijne avond, groetjes Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It's a beatiful bouquet!
  Nice to meet you!
  Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 7. VAN HARTE DAT JE MAG BLIJVEN IN JE WINKEL!!

  JE BLOEMEN ZIJN ERG MOOI EN LIEF VAN JE VRIENDIN.

  FIJNE WEEK,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk en lief van d'r!
  Enne van harte!!

  Lieve groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat zijn goede berichten; gefeliciteerd! En wat lief dat je een boeket bloemen hebt gekregen. Heb je vorige post ook nog even gelezen; wat heb je weer prachtige vondsten gedaan.

  Groeten,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je ook een bloemetje kreeg, tuurlijk is dat voor jullie ook leuk! gefeliciteerd dat je in de winkel mag blijven!

  Fijn weekend!
  Lieve groet Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allereerst gefeliciteerd dat je in je pand mag blijven! Wat zal je blij zijn. Ja heb dit jaar al weer 2 landen mogen bezoeken, Curacao en Italie en daar komt binnenkort Hongarije bij. In Italie was ik in Lisonne en de omgeving. Mijn broer woont daar. Ik kom er niet zo vaak want tot in tegenstelling van jou is het niet zo mijn land haha. Maar Limburg weet ik ook nog wel te vinden hoor. Dus ik kom zeker een keertje aan als het jou uitkomt en dan zie ik jou ook eens.

  Fijn weekend liefs Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine