dinsdag 13 september 2011

In de brand , uit de brand!

Misschien weten jullie het nog dat wij afgelopen Mei brand hebben gehad in de speelkamer van de kinderen.
Nu is alles weer helemaal schoongemaakt vernieuwd gestucd en geschilderd, er ligt een nieuwe vloer in en er zijn nieuwe ramen geplaatst en ze hebben er ook nog een nieuw plafond in gedaan. Dus al met hebben we een "brandschone" nieuwe kamer. Dus nu zijn we uit de brand  en ieder nadeel heeft ook een voordeel , kijk maar naar de foto's.
Nu kan eindelijk het leuke werk voor ons beginnen.Liefs Dorine

4 opmerkingen:

 1. Ja ik weet het nog en O wat was ik toen geschrokken toen ik het las...gelukkig is het nu allemaal goed! en ik wens je veel plezier met de inrichting van de kamer!

  Lieve grpetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat alles weer op zijn pootjes terecht is gekomen .... het word prachtig zeg geniet lekker van dit moment en probeer het ander maar achter je te laten anders kan je niet genieten ben benieuwd naar het eindresultaat ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was inderdaad een heftig verhaal, kan het mij nog goed herinneren. Fijn dat alles nu weer schoon en netjes is. Veel plezier met inrichten.

  Fijne dag! Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat triestig, maar gelukkig is alles weer goed gekomen en geeft dit weer de mogelijkheid om de kamer helemaal opnieuw in te richten.

  laat ons vlug het resultaat zien.

  Liefs
  marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine