zaterdag 21 januari 2012

Wie o wie ?

Wie o wie zal er morgen "Belhamel"prins worden. Wie zal er nu in de zenuwen zitten en vannacht bijna niet slapen. En alleen maar denken , wat zullen ze morgen zeggen als ik uit ben gekomen.Ik zelf beleef het ook altijd weer een beetje mee, tenmiste wij weten ongeveer hoe hun zich voelen. Want wij hebben dit in 2007 zelf mogen ervaren.  Toen was mijn man dus prins. We kijken er altijd nog met erg veel plezier op terug en gaan morgen dus zeker kijken als de nieuwe prins uitkomt. Altijd weer spannend , want er wordt natuurlijk veel gespeculeerd bij ons in het dorp van wie het zou kunnen worden. Je kunt ook raden wie het wordt, Maar dat doe ik nooit omdat ik het echt nooit weet ,ik laat mij morgen verrassen.We zullen wel zien , maar 1 ding is zeker "zonne goije hebbe weej nog noeits gehad"(zo'n goeie hebben wij nog nooit gehad)Maar de nieuwe prins gaat in ieder geval een leuke onvergetelijke carnaval tegemoet.
Het is een gezellig feest wat bij het zuiden des lands hoort. De een is er een liefhebber van en een ander rent er voor weg.
Ik zelf vind het erg leuk, maar ik ben er ook nooit treurig om als het weer voorbij is.

Fijne zondag,

Groetjes DorineEerst even het serieuze gedeelte in de kerk.


Dan kan het feest beginnen
Wedoen ook ieder jaar aan de optocht mee, erg leuk en gezellig.
Wij maken altijd de pakken , hoeden
en accesoires zelf.
"limisi"met "weej dreej"

3 opmerkingen:

 1. Ik zie het op diverse blogs alweer voorbij komen, de voorpret om het carnaval, en ik weet dan ook altijd meteen dat ik met "zuide"lijke vrouwen te maken heb, hihiiii... want inderdaad leeft het in het noorden veel minder dan bij jullie in het zuiden. En dat terwijl we toch zo'n klein landje zijn...
  Maar ik ben inderdaad iemand die zich niet snel zal uitdossen en de dansvloer op zal stappen om even los te gaan...want dat heb ik niet zo meegekregen en ik ben er ook een beetje te bleu voor. Maar ik moet wel altijd lachen als ik anderen erover hoor en ben blij dat er genoeg mensen zijn die er wel volop van genieten. Per slot van rekening hebben we het met zijn allen al druk genoeg en is een beetje ontspanning op z'n tijd alleen maar leuk!! Dus wens ik jullie een hele gezellige tijd en succes met de nieuwe prins! Hartelijke groetjes, Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dorinne...
  ik ben op zoek naar leuke winkeltjes in de buurt van Vaals als ik het zo lees kom jij uit limburg of noord brabant... weet jij er een paar?
  brocante winkeltjes (natuurlijk) en ook hobbywinkeltjes..
  ikhoop dat je me kan helpen...
  en wie is er prins belhamel geworden?
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anita,
   Ik zit idd in Limburg en het is prins Tom 1 geworden, hahaha! Een leuke prins.
   Je kunt kijken op www.brocanteparcourslimburg.nl, hier vind je allemaal leuke adresjes in Belgie en Limburg. Ik denk dat hier wel iets leuks tussen zit jou.

   Successss , Liefs Dorine

   Verwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine