maandag 9 augustus 2010

Vive la France

Afgelopen week zijn we op familie bezoek in Frankrijk geweest.
Altijd leuk om ze weer allemaal te zien. Ze wonen in de Champagne streek.
Dus jullie kunnen het al raden, we zijn ook naar één van de vele Champagne huizen geweest en wel bij Mercier. We zijn 30 meter omlaag gegaan met een lift waar zo'n 18 km kelders zijn. En geloof mij er is voorlopig nog genoeg Champagne te koop. De kelders lagen vol met volle flessen. Het was erg indrukwekkend om te zien allemaal. Daarna hebben we ook de "Route de Champagne" gereden dit is echt een prachtige route en je komt langs ontzettend veel Champagne huizen. Daarna zijn we nog gezellig gaan winkelen en gaan eten in de prachtige stad Reims met de schitterende Cathedraal.
De dag er na hebben we nog wat familie bezoekjes gedaan en de nodige Champagne geproefd. En toen we van de ene familie naar de andere in Rethel reden kwamen we gelukkig een brocante markt tegen. Ik had zoveel mee willen nemen. Maarja als er al 5 personen in de auto zitten blijft er nog maar weinig plaats over voor de Brocante. Maar ik heb uiteraard toch weer wat meegenomen naar huis . Maar ik heb veel meer niet kunnen meenemen. Maar wel veel mooie herinneringen aan een geslaagd weekend in een zonnig Frankrijk.

Salut Dorine


 

2 opmerkingen:

  1. Hoi Dorien,lukt je al goed he dat bloggen.Mooie foto's.Is je vakantie nu al om of heb je nog even.Misschien dat ik nog een keertje volgende week of zo kan langskomen.Tenminste als de operatie er niet tussen komt.Laat je wel wat weten he.
    Groetjesss.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk te zien dat jij ook in de champagne streek zat... wat was ie lekker he ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine