woensdag 1 september 2010

Werk in de winkel

Maandag a 6 september beginnen de scholen weer. Toch altijd weer jammer als de kinderen weer naar school gaan. Maar dan krijg ik ook weer meer tijd voor de winkel, wat ik toch ook wel erg leuk vind om te doen.
De vorige week ben ik dan toch na zovele aanvragen gestart met verse bloemen.Vooral ook bloemen die goed indrogen zodat de klanten nog langer plezier hebben van hun bloemen of bloemstuk.
Omdat dit toch ook het vak is waarvoor ik heb geleerd en ik het nog altijd enorm leuk vind om te doen, ben ik er toch nog mee begonnen.
De reacties zijn dan ook erg leuk en positief.
Ik doe dan ook maar een klein assortiment omdat dit ook gewoon leuk past bij mijn winkel en ik ook geen echte bloemenzaak wil. Tenminste nu nog niet , maarja je weet natuurlijk nooit hoe een balletje kan rollen.
Ik zal jullie wel wat foto's laten zien van mijn laatst gemaakte bloemstukjes. Kijk maar mee...............

Dus als jullie een leuk bloemstuk of boeketje willen, dan weten jullie mij wel te vinden hé!!!

Groetjes Dorine

2 opmerkingen:

 1. Hoi Dorien,
  Ik weet zeker dat dit een succes wordt.Je maakt hele mooie bloemwerken.En ik kan het weten met zelf een bloemenzaak.Dames uit de buurt van Dorien ALLEN DAARHEEN.
  Liefs Eleonore.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor nu ook bloemen erbij te verkopen! Je vertelde een tijd geleden al dat je daarover aan het denken was! Ik denk een goede beslissing! Als ik je bloemstukken weer zie krijg ik al zin in de workshop!

  Tot snel! Groetjes Tanja

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je even op mijn blog was en bedankt voor je reactie, Groetjes Dorine